turijn-piazza-san-carloturijn-piazza-bodoniturijn-piazza-san-carlo-winterpiazza san carlo turijnturijn-palazzo-madamapiazza castello turijnturijn-poturijn-nightporta palatina turijn

B&B Casa Joop

In de noordelijke Piemonte (tussen Ivrea en Biella) ligt aan de voet van de Alpen B&B Casa Joop. Voor wie niet alleen de stad Turijn wil bezoeken, maar ook wil genieten en wandelen of  fietsen door de uitgestrekte landschappen, heuvels en bosrijke natuur van dit gedeelte van Piemonte is dit een goede uitvalsbasis. In een klein uur ben je per auto in centrum Turijn.

Turijn_casa-joop-magnanoCasa Joop is gelegen op een heuvel in Tamagno, een klein dorpje dat deel uitmaakt van het pittoreske Magnano. Gastvrouw Astrid ontvangt haar gasten met een warm en hartelijk welkom in haar met veel liefde volledig gerenoveerde authentieke Italiaanse landhuis. Casa Joop heeft drie slaapkamers met elk een badkamer en gratis wifi. De kamers zijn zeer verzorgd. De B&B beschikt over een fraai, groot terras waar je optimaal kunt genieten van de Italiaanse zon en de rust van de natuur.

De gastvrouw zorgt er iedere ochtend voor dat de tafels in de gemeenschappelijke ontbijtruimte zijn gedekt met een uitgebreid ontbijt: dagelijks vers brood, fruit salades, beleg en echte Italiaanse koffie, Op verzoek kan ook voor een lunch gezorgd worden.

Turijn_casa-joop-piemonteDe eigenaresse is zelf een liefhebber van de bergsport en kan haar gasten daarin dan ook goed adviseren. Het huis ligt in een klein gehucht achter een bijzonder dorpje met heel smalle straatjes. Alleen daar met je auto doorheen rijden is al een belevenis. Prachtige oude stadjes als Biella en Ivrea liggen niet ver weg.

Casa Joop ligt circa 20 autominuten van de snelweg bij Ivrea en is dus ook een goede tussenstop voor wie op doorreis is naar een vakantieplek elders in Italië.

Casa Joop
Cascina Tamagno 2, Magnano

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Omaggio a Torino

Hommage aan Turijn in een serie prachtige foto's