turijn-nightporta palatina turijnturijn-piazza-bodoniturijn-palazzo-madamaturijn-piazza-san-carlo-winterpiazza castello turijnturijn-poturijn-piazza-san-carlopiazza san carlo turijn

La Casa Vecchia - vakantiehuis in de Langhe

Net buiten het dorp Somano, gelegen in een rustig gehucht in de Alta Langa, staat deze tweehonderd jaar oude volledig gerestaureerde boerderij. Voor vier personen en met zwembad. Vanaf het balkon heb je een wijds uitzicht; bij helder weer zie je ook de Frans-Zwitsers-Italiaanse Alpen.

Het huis ligt aan een besloten hof tezamen met het huis van de eigenaren en wordt verder omgeven door hazelnotengaarden en fruitbomen. Het ligt op een circa 500 meter hoge bergkam. Het zwembad ligt iets lager en is via een grasveld en een trap te bereiken. Het huis heeft twee slaapkamers, een zitkamer, eetkeuken, aparte wc en een badkamer met ruime douche. Turijn_turijn-vakantiehuis-lacasavecchia.jpg

Het huis is geschikt voor een ieder die van comfort, rust en natuur houdt. Het wijdse uitzicht biedt zicht op de hazelnootgaarden en op heuvels bedekt met druivenranken voor de Dogliani Dolcetto wijnen. Achter die heuvels doemen de Alpen op.

Het dorp Somano heeft een pizzeria, een bar en een postkantoor. De dichtsbijzijnde supermarkt en wekelijkse markt is in het stadje Dogliani; op circa 10 minuten met de auto te bereiken. Turijn, de Ligurische kust en de Alpen zijn in een uur per auto te bereiken.

Meer informatie op de site van La Casa Vecchia en op de website van Genieten van Piemonte.

La Casa Vecchia
Somano (CN)

Langhe Roero - Experience the countryside

Mooie sfeerbeelden, die een indruk geven van de streken Langhe en Roero. Deze streken liggen ten zuiden van Turijn.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Omaggio a Torino

Hommage aan Turijn in een serie prachtige foto's