porta palatina turijnturijn-piazza-san-carlo-winterturijn-piazza-san-carloturijn-nightpiazza castello turijnturijn-poturijn-palazzo-madamaturijn-piazza-bodonipiazza san carlo turijn

L'Orso Poeta in de Borgo Nuovo

Bed & Breakfast L'Orso Poeta kijkt uit op het Parco del Valentino, de rivier Po en de groene Torinese heuvels. Het ligt niet ver van het treinstation Porta Nuova en het oude stadscentrum van Turijn. Er zijn twee charmant ingerichte tweepersoonskamers met een eigen badkamer.

Turijn_B&B-l'orso-poetaL'Orso Poeta ligt aan de rand van de Borgo Nuovo. Dit is een wijk in neo-klassieke bouwstijl, gebouwd vanaf 1825. Het was de eerste stadsuitbreiding van Turijn buiten de oude stad. Veel heeft hier nog de oude allure. Hier tref je mooie pleinen, antiekwinkels, galerieën, elegante winkels en delicatessenzaken.

De kamers zijn met antiek ingericht. De eigenaresse woont in het er naast gelegen appartement. Als de recensies kloppen verwent ze haar gasten enorm. Het is een favoriet logeeradres van acteurs en zangers als zij voor een opvoering in Turijn zijn.

L'Orso Poeta
Corso Vittorio Emanuelle II 10, Turijn

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Omaggio a Torino

Hommage aan Turijn in een serie prachtige foto's