turijn-nightturijn-palazzo-madamapiazza san carlo turijnporta palatina turijnturijn-poturijn-piazza-san-carlo-winterturijn-piazza-san-carloturijn-piazza-bodonipiazza castello turijn

B&B - appartement Foresteria degli Artisti

De familie ontvangt haar gasten op twee van elkaar onafhankelijke locaties in Turijn. De eerste B&B ligt schuin boven de Mole Antonelliana in 'borgo del Fumo', de tweede locatie is vlakbij het Piazza Vittorio Veneto in een stadspaleis uit 1825. Beide hebben een keuken. Foresteria is in elegant Engelse stijl ingericht.

Turijn_b&b-foresteriaLokatie Via degli Artisti 15: twee bedden, maximaal drie onder de balken van het oude dak op de vierde verdieping, te bereiken met een lift en twaalf traptreden. Deze kamers bevinden zich in een oud gebouw in een voormalige arbeiderswijk (de bouwvakkers van de Mole woonden er). Je treft er een mengeling van gebouwen van eenvoudig tot mooi aan.

Lokatie Piazza Vittorio Veneto / Via della Rocca 2: Ook hier wordt geslapen onder het dak. Maar nu is het nachtleven van Turijn - Piazza Vittorio Veneto en de Murazzi - te voet te bereiken. Deze B&B hebben de eigenaren speciaal voor de familie (kinderen zijn welkom) ingericht met twee kamers, een kookhoek, wifi en tv. Ook hier is een lift aanwezig.

Foresteriadegliartisti 
Via degli Artisti 15, Turijn

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Omaggio a Torino

Hommage aan Turijn in een serie prachtige foto's