turijn-poporta palatina turijnturijn-palazzo-madamapiazza san carlo turijnturijn-nightturijn-piazza-san-carlo-winterpiazza castello turijnturijn-piazza-bodoniturijn-piazza-san-carlo

Camping Verna in Cumiana

Camping Verna is een kampeerlokatie midden in de natuur met goede voorzieningen op 875 meter hoogte. Het drink- en douchewater komt uit de bergen. Trefwoorden zijn: rust en uitzichten. De camping ligt ten westen van Turijn.

De sanitaire voorzieningen zijn goed en schoon. De meeste kampeerplekken hebben schaduw. Er is een klein zwembad. Naast kamperen kan je er ook een houten bungalow huren. Er is een restaurant, waar omwonenden graag komen eten.

De eigenaren adviseren graag wat er zoal te doen is in de omgeving, zoals een bezoek aan Forte di Fenestrelle, Sacra di San Michele en de meren van Avigliana.

Vanuit de kampeerplaats kunnen wandelingen in de bergen worden gemaakt. Turijn ligt op 40 minuten per auto. De camping is open van 1 mei tot half oktober en de receptie is open van 8.30-11.30 uur en 15.30-19.30 uur.

Camping Verna
Strada Verna 37, Cumiana†

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Omaggio a Torino

Hommage aan Turijn in een serie prachtige foto's