porta palatina turijnturijn-piazza-san-carlo-winterpiazza castello turijnpiazza san carlo turijnturijn-poturijn-piazza-bodoniturijn-piazza-san-carloturijn-palazzo-madamaturijn-night

Enoteca La Taberna Libraria

La Taberna startte in 1999 als enoteca van Piemontese wijnen, maar heeft ondertussen ook andere grootheden uit ItaliŽ in haar assortiment opgenomen. Sinds een paar jaar kan er ook gegeten worden. Wijnen proeven onder het genot van een goede maaltijd, maakt het proeven nog aangenamer.

La Taberna is gevestigd in een zijstraatje van de Via Po in Turijn. De enoteca is open van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 24.00 uur. In september wordt een typisch Piemontees menu geserveerd. De menukaart voor de lunch wijzigt dagelijks, voor het diner elke week. Wijn kan er per glas, per karaf of per fles besteld worden.

Het apťritivo, ultiem moment voor een wijnproef vergezeld van lekker hapjes, is van 18.30 tot 20.30 uur.

Door de samenwerking met de boekhandel Libreria Comunardi, kan je er ook boeken kopen.†Boeken over wijn hebben de speciale aandacht van de eigenaren. Er†worden ook literaire avonden georganiseerd. Natuurlijk weer onder het genot van een glas lekkere wijn!

Adres
:
La Taberna Libraria
Via Giambattista 5,†Turijn†

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Omaggio a Torino

Hommage aan Turijn in een serie prachtige foto's