turijn-piazza-san-carloturijn-piazza-bodoniturijn-palazzo-madamapiazza castello turijnturijn-poturijn-nightporta palatina turijnpiazza san carlo turijnturijn-piazza-san-carlo-winter

Tour Botteghe Storiche - rondtocht langs historische winkels

Het Bureau voor Toerisme in Turijn organiseert een rondleiding langs historische winkels in het centrum. Het is een rondtocht langs drogisterijen, apothekers en koffiehuizen die nog het rijke interieur van weleer†hebben. Rijk gedecoreerd en rijk ingericht.

Deze interieurs blijven ons fascineren. De geschiedenis van hoe het eens was in Turijn, maar dan op lokaties die nog steeds (als zodanig) worden gebruikt. Eigenaren vertellen met liefde over de geschiedenis van hun pand en welke plaats het heeft ingeomen en nog inneemt in het gastronomische en commerciŽle leven van Turijn. De tocht wordt afgesloten met een proeverij bij il Bicerin, het meest beroemde van de Torinese koffiehuizen.

De rondleiding gaat alleen door als er genoeg belangstelling is. Kosten Ä 22,- per persoon. Reserveren van tevoren is noodzakelijk bij het Bureau voor Toerisme in de stad. Ook kan het formulier via deze link worden ingevuld en via mail worden opgestuurd.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Omaggio a Torino

Hommage aan Turijn in een serie prachtige foto's