turijn-piazza-bodoniturijn-popiazza castello turijnturijn-piazza-san-carloturijn-piazza-san-carlo-winterpiazza san carlo turijnturijn-palazzo-madamaturijn-nightporta palatina turijn

Ontdek Turijn per fiets onder leiding van een gids

Van het voorjaar tot in de herfst organiseert Anemos Torino fietstochten onder leiding van een gids door Turijn. PedalaTo noemen ze deze tocht. De tocht voert dwars door het centrum van Turijn, is geschikt voor families met kinderen en gaat zoveel mogelijk over fietspaden.

Turijn_pedala-torino-castello-del-valentinoElke zondag start bij mooi weer een tocht om half 11 vanaf de hoek van Piazza Castello en Via Accademia delle Scienze in Turijn. De tocht duurt twee en een half uur. Voor jonge kinderen hebben ze fietsen, die achter de fiets van een volwassene hangen. Ook hebben ze fietsstoeltjes voor de allerkleinsten.†De gidsen spreken Engels, Frans, Italiaans en Spaans.

Let op: in de wintermaanden wordt deze tocht niet georganiseerd.

Anemos organiseert deze fietstours. Meer informatie en een tour reserveren kan via de website van Anemos. Anemos organiseert ook fietstochten in de heuvels en bergen in de omgeving van Turijn.

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Omaggio a Torino

Hommage aan Turijn in een serie prachtige foto's