turijn-palazzo-madamaturijn-nightpiazza castello turijnturijn-poporta palatina turijnturijn-piazza-bodoniturijn-piazza-san-carloturijn-piazza-san-carlo-winterpiazza san carlo turijn

Gratis met de Torino+Piemonte Card

De Torino+Piemonte Card geeft gratis toegang tot bezienswaardigheden, musea en kastelen in Turijn en Piemonte en korting op sight-seeing-bussen, tours en sommige attracties.


Gratis
Met de Torino + Piemonte kaart heb je gratis toegang tot 80 verschillende bezienswaardigheden, musea, monumenten en kastelen in Turijn en Piemonte. Daarbij beroemde musea als het Egyptisch Museum (Museo Egizio), Museo Nazionale del Cinema in Mole Antonelliana en Palazzo Madama in Turijn en het prachtige paleis Venaria Reale vlakbij Turijn.

TIP: Koop de Torino Piemonte Card voor 2, 3 of 5 dagen van te voren online en geniet van alle bezienswaardigheden en attracties in Turijn en Piemonte!

Bestel hier de Torino Piemonte Card!

Turijn_torino-piemonte-card


Korting
Met de pas krijg je korting op de Hop-on Hop-off bus, een tochtje met de glazen lift in de Mole Antonelliana, met het rode Sassi-Superga treintje, boten op de rivier de Po en de shuttle naar Reggia Venaria Reale. Verder krijg je korting op de trein van Caselle naar Dora, korting op theater, opera en concerten. Ook speciale activiteiten als de choco pass, huur van de royale e-bike en een merenda royale zijn met korting. Let op: het gemeentelijke vervoer van bussen, metro en trams valt niet onder deze kaart. De Torino + Piemonte Card schaf je aan voor 1, 2, 3 of 5 dagen aan. 

De kaart kost € 27,- voor 1 dag (24 uur), € 36,- voor twee dagen (48 uur), € 43,- voor  3 dagen (72 uur) en  € 51,- voor 5 dagen (120 uur).

Turijn_torino-piemonte-card

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Omaggio a Torino

Hommage aan Turijn in een serie prachtige foto's