turijn-piazza-bodoniturijn-poturijn-palazzo-madamaturijn-piazza-san-carlo-winterpiazza san carlo turijnturijn-piazza-san-carloporta palatina turijnpiazza castello turijnturijn-night

Punti Informativi di Turismo Torino - Bureau voor Toerisme

Het bureau voor toerisme vind je in Turijn op verschillende plekken. Het hoofdbureau is gevestigd onder de portico op de hoek Via Garibaldi en Piazza Castello. Open op alle dagen van 900-18.00 uur. Daarnaast is er een vestiging in het treinstation Porta Nuova. Open alle dagen. Op zondag van 9.00-15.00 uur, de andere dagen van 9.00-18.00 uur. Ook op het vliegveld van Caselle is een kleine vestiging.

Op het bureau voor toerisme is enorm veel informatie te halen voor een bezoek aan Turijn. Men is erg behulpzaam met uitleg, heeft plattegronden van de stad en het openbaar vervoer, boekjes met rondleidingen door de stad, informatie over tentoonstellingen, concerten, theater, e.d. Daarnaast kan er gereserveerd worden voor speciale activiteiten zoals dineren in de Ristocolor tram, een ChocoPass gekocht worden, kortingskaarten, enz.

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Omaggio a Torino

Hommage aan Turijn in een serie prachtige foto's