turijn-piazza-san-carlo-winterturijn-piazza-bodonipiazza san carlo turijnporta palatina turijnturijn-nightturijn-piazza-san-carloturijn-palazzo-madamaturijn-popiazza castello turijn

Mood - libri & caffe

Centraal gelegen tussen het Museo Egizio, Palazzo Carignano en het Palazzo Madama in Turijn is Mood een moderne en niet kostbare stop voor een gezonde en lichte lunch, voor een kop of of een aperitief.

Mood combineert het drinken van een kop koffie, lunch en aperitief met de inspirerende omgeving van een boekhandel plus. Het merendeel van de boeken zijn in het Italiaans, een enkel meestal gericht op de toerist is in een andere taal. Naast mooie, aparte, leuke en originele boeken tref je er allerhande snuisterijen, leuk om als cadeautje mee naar Nederland te nemen.

De salades zijn er lekker en vers, de prijzen heel redelijk, de koffie zoals koffie hoort te zijn. Bij mooi weer kan je op het terras voor de boekwinkel zitten en onderwijl je amuseren met het zeer diverse publiek dat er langsloopt. In de straat rijden geen auto's. Vooral in de zomer is het een aangename schaduwrijke plek.

En als je een boek zoekt om te lezen en het Italiaans niet machtig bent, koop je een Engelstalig boek in de british bookshop iets verderop op de hoek met de Via Accademia delle Scienze. En als je deze straat iets inloopt heb je aan je linkerhand een ijszaak van GROM voor een heerlijk ijsje.

Mood
Via Cesare Battisti 3, Turijn

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Omaggio a Torino

Hommage aan Turijn in een serie prachtige foto's