piazza castello turijnturijn-palazzo-madamaturijn-piazza-san-carlo-winterturijn-piazza-san-carloturijn-piazza-bodoniporta palatina turijnpiazza san carlo turijnturijn-poturijn-night

Caffè Quickly, eenzaam tussen chique winkels

Tussen het Piazza Carlo Felice en het Piazza San Carlo aan de linkerkant van de Via Roma in Turijn zit in een voetgangersgebied tussen vele chique winkels een klassiek ingericht caffè met een gezellige en spraakzame eigenaar.

Bij mooi weer zit je voor Caffè Quickly met omwonenden en in de buurt werkende Torinesi op een brede en rustige straat met uitkijk op de etalages van diverse mooie winkels. Hier verkopen ze 'vini e prodotti tipici delle Langhe', maar ook een lekkkere tramezzino of een salade voor een redelijke prijs.

Het is een familiebedrijf: trotse eigenaar van een eigen wijngaard in het Barbaresco-gebied (ligt ten zuiden van Turijn in de streek Langhe). Hun wijnen, Barbaresco, Barbera d'Alba en Chardonnay, zijn alleen bij Caffè Quickly te koop. Om te drinken bij de lunch of als aperitief aan het einde van de dag.

Caffè Quickly 
Via Amendola 14a, Turijn  

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Omaggio a Torino

Hommage aan Turijn in een serie prachtige foto's