turijn-palazzo-madamaturijn-piazza-bodoniturijn-poturijn-nightpiazza san carlo turijnpiazza castello turijnturijn-piazza-san-carlo-winterturijn-piazza-san-carloporta palatina turijn

Juwelen in Turijn

Turijn is een eldorado voor liefhebbers van juwelen. Klassiek, modern, kunstzinnig, apart en van zeer kostbaar tot redelijk goedkoop. Alle vormen zijn aanwezig...

De redactie van Turijn-Nu tipt enkele juwelierszaken en edelsmeden in Turijn:
Turijn_mode-juweel-ceramiche-castellamonte* Ťll - Ceramische Castellamonte†maakt aparte juwelen met hangers van keramiek en heeft een verkooppunt vlakbij het Reggia Venaria Reale, in het gelijknamige dorpje aan de Piazza dell'Annunziata 11d. De showroom en het atelier zijn gevestigd ten noorden van Turijn in het dorpje Castellamonte (Via Educ 20). Deze originele juwelen worden gemaakt door Elisa Giamietro.

* Bij Dodo, onderdeel van de Pomellato-familie kan je zelf je armbanden samenstellen; een moderne versie van de vroegere bedelarmband. Armbanden, oorbellen en kettingen van dit merk zijn erg populair in ItaliŽ. In de kleine winkel aan de Via XX Settembre 60 in Turijn kan je eindeloos puzzelen en zoeken naar de mooiste combinatie.

* De boutique met juwelen van het merk Pomellato tref je pal in het oude centrum van Turijn aan de Via Cesare Battisti 5 (niet ver van het museo Egizio).

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Omaggio a Torino

Hommage aan Turijn in een serie prachtige foto's