turijn-piazza-san-carloturijn-piazza-bodoniporta palatina turijnturijn-nightturijn-piazza-san-carlo-winterturijn-popiazza castello turijnturijn-palazzo-madamapiazza san carlo turijn

Sightseeing met de Hop-on Hop-off bus in Turijn

De hop-on hop-off bussen van City Sightseeing Torino maken twee tochten per dubbeldekker-bus door het centrum van Turijn. Linea A gaat alleen door het oude centrum en naar het uitkijkpunt over de stad bij Monte dei Cappuccini. Linea B maakt een rondje van het centrum van Turijn naar Lingotto en het Olympisch Stadion.†

Beide†routes†hebben een kleine overlap. Overal langs het parcours kan op daarvoor aangegeven punten worden opgestapt. De meeste opstapplaatsen zijn in de buurt van een bezienswaardigheid.

TIP: Bestel je tickets voor de Hop-on Hop-off bus van te voren online!

Bestel hier tickets voor de Hop-on Hop-off bus

Turijn_Hop-on-Hop-Off.jpg

In de hop-on-hop-off bussen kan een kaartje worden gekocht. Met de Torino+Piemonte Card krijg je korting. Voor kinderen is een speciaal tarief. In de winter rijdt de bus alleen in de weekends en tijdens vakanties. Daarbuiten op alle dagen tussen 10 en 18.00 uur. Elk uur een bus.

Kijk van tevoren voor de zekerheid op hun website voor de rij-dagen en tijden (orario). Deze staan, met de tarieven vermeld onder de plattegrond en aan de rechterkant van de webpagina in een pdf, per Linea apart.

(foto Albert van den Boomen)

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Omaggio a Torino

Hommage aan Turijn in een serie prachtige foto's