piazza san carlo turijnturijn-piazza-san-carlo-winterturijn-piazza-bodoniturijn-nightpiazza castello turijnturijn-piazza-san-carloporta palatina turijnturijn-poturijn-palazzo-madama

Piemonte & Turijn - Karin Stubbé

Piemonte & Turijn gaat over de gehele regio Piemonte. In deze reisgids gaat de reis van het noordelijkste puntje, dat ingeklemd ligt tussen twee zijden van Zwitserland, via de rijstvelden in het Po-dal, bijzondere kunst uit de tijd van de Via Francigena en Turijn naar het zuiden van Piemonte met de wijnstreken Roero, Langhe en Monferrato, tot aan het in het zuidoosten gelegen Alessandrië.    

Turijn_Boeken_Karin_Stubbe_Piemonte_en_TurijnDe reisgids sluit af met een hoofdstuk over de mooie valleien en het hooggebergte op de grens met Frankrijk. De enogastronomia wordt kort besproken. Karin Stubbé heeft al meer dan 15 jaar een huis in de Langhe, Piemonte en kent de regio als geen ander. Dit deelt zij op haar website en blog genieteninpiemonte.nl.

Haar brede belangstelling, oog voor net dat bijzondere en haar contacten met bewoners van platteland en stad vinden zijn weerslag in dit boek.

Karin schreef ook de reisgids ANWB Extra reisgids Turijn.

Piemonte & Turijn
Alpen tot Turijn
Karin Stubbé
Passepartout Reizen, 2020
ISBN 9789492920485
€ 24,50

Bestel Piemonte & Turijn bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Omaggio a Torino

Hommage aan Turijn in een serie prachtige foto's