piazza san carlo turijnturijn-piazza-san-carlo-winterturijn-popiazza castello turijnturijn-piazza-san-carloturijn-palazzo-madamaporta palatina turijnturijn-nightturijn-piazza-bodoni

ANWB Extra reisgids Turijn

De ANWB Extra reisgids Turijn is een compacte reisgids inclusief een grote uitneembare kaart. Met tips voor overnachten, winkelen, eten en drinken en uitgaan in Turijn.

Turijn_Boeken_ANWB_Extra_Turijn_Karin_StubbeHet hoofdonderdeel van de gids vormen vijftien hoogtepunten van Turijn, plekken die je moet bezoeken om de stad optimaal te beleven.

Bij de beschrijving van ieder hoogtepunt in Turijn hoort een klein kaartje dat verwijst naar de grote uitneembare kaart. Ook zijn er bij de hoogtepunten andere bezienswaardigheden in de omgeving, handige adressen en leuke restaurantjes of winkels vermeld.

Daarnaast bevat de gids ook een korte inleiding over Turijn en de geschiedenis van de stad, andere trekpleisters en suggesties voor overnachtingen, eten en drinken, winkelen en uitgaan.

Ook heeft de gids een woordenlijst en een register. De gids is ruim voorzien van kleurenfoto's. Extra informatie wordt gegeven in de kadertjes tussen de teksten door. De stadsplattegronden zijn goed, de uitvouwbare kaart achterin is handig.

ANWB Extra reisgids Turijn
Karin Stubbé
ANWB Media, 2023
ISBN 9789018049881
€ 14,49  

Bestel ANWB Extra Turijn bij bol.com   

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Omaggio a Torino

Hommage aan Turijn in een serie prachtige foto's