piazza san carlo turijnturijn-piazza-bodoniturijn-nightporta palatina turijnpiazza castello turijnturijn-piazza-san-carlo-winterturijn-poturijn-palazzo-madamaturijn-piazza-san-carlo

Torino Magica rondleiding - langs het magische witte en zwarte van Turijn

Op donderdag- en zaterdagavond wordt in Turijn een rondleiding georganiseerd langs het mystieke Turijn. Het Turijn van de witte magie, maar ook die van het duivels zwarte. Tijdens deze rondleiding kom je er alles over te weten.

Turijn_somwhere-torino-magica.jpgTurijn is ontstaan op het punt waar twee rivieren, de Po en de Dora, samenkomen. Dit is tevens een punt van samenkomst van twee driehoeken. Die van het magische witte en die van het magisch zwarte. Hiermee heeft Turijn een al eeuwenoude esoterische traditie. 

De organisatie Somewhere organiseert in samenwerking met het bureau voor toerisme een intrigerende en bizarre rondleiding langs vreemde gezichten, massonieke raadsels en esoterische mythes.

De tocht brengt het mysterie van de 'Portone del Diavolo' (poort van de hel) tot leven, met spookachtige draken en de legendes van de ver weggestopte alchemisten en komt tot een hoogtepunt bij de gesluierde dame die, de kelk van de heilige graal vasthoudt.

Wanneer: elke donderdag en zaterdag om 21.00 uur
Waar: vertrek vanaf Piazza Statuto 15, Turijn
Tijdsduur: twee en een half uur
Kosten: € 22,00 

Van tevoren reserveren noodzakelijk bij Somewhere

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Omaggio a Torino

Hommage aan Turijn in een serie prachtige foto's