piazza castello turijnporta palatina turijnturijn-piazza-san-carlo-winterturijn-piazza-san-carloturijn-nightturijn-popiazza san carlo turijnturijn-piazza-bodoniturijn-palazzo-madama

Fietstour langs de bezienswaardigheden in Turijn

Ga je binnenkort op citytrip naar Turijn en wil je graag zoveel mogelijk van de stad zien? Boek dan een fietstour door Turijn langs bezienswaardigheden en onbekende plekjes in de stad, onder begeleiding van een gids. Een aanrader tjdens een stedentrip naar Turijn!

Turijn_fietsen-fietstourTijdens de highlights fietstour door Turijn ontdek je samen met een ervaren gids de mooiste bezienswaardigheden van de Noorditaliaanse stad. Het is een ontspannen en veilige route waarbij je in 3,5 uur een goed beeld krijgt van Turijn. Het is ideaal om de tour aan het begin van je verblijf te doen, zodat je ook nog wat hebt aan alle tips van de gids.

De gids is een echte local en zal je naast de bekende highlights ook de onontdekte spots van Turijn laten zien, die je alleen zal vinden met iemand die de stad goed kent. Dit maakt fietsen in Turijn met een fietstour van Baja Bikes een bijzondere en vooral leuke ervaring!

TIP: Boek je fietstour van tevoren online, dan ben je zeker van een tour als je in Turijn bent!

Boek hier een fietstour door Turijn

Baja Bikes is een Nederlandse organisatie die in samnewerking lokale bedrijven fietstours en wandeltochten organiseert door Turijn en ruim 150 andere steden in Europa en de rest van de wereld. De groepen worden begeleid door Nederlands- of Engelstalige gidsen. De gids en de route zorgen ervoor dat je op een leuke en ontspannen manier de highlights van Turijn bezoekt.

Turijn_fietsen-fietstour

Bezienswaardigheden
Turijn is één van de elegantste en mysterieuze steden van Italië en op de fiets is het zelfs nog mooier! Je fietst op een rustig tempo langs de mooie paleizen, kastelen en parken. Beroemde highlights als het prachtige Koninklijk Paleis (Palazo Reale), het Valentino Park, de bijzondere Mole Antonelliana en de schitterende pleinen Piazza San Carlo en Piazza Castello zullen zeker aan bod komen.

Turijn_fietsen

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Omaggio a Torino

Hommage aan Turijn in een serie prachtige foto's