porta palatina turijnturijn-poturijn-piazza-san-carlo-winterpiazza castello turijnturijn-nightturijn-piazza-bodoniturijn-piazza-san-carlopiazza san carlo turijnturijn-palazzo-madama

Casa Anna in de Monferrato

Op circa een uur rijden van Turijn ligt Casa Anna in de heuvels van het nog niet zo toeristische Monferrato. Dit sfeervolle 6 persoons vakantiehuis ligt aan de rand van het dorpje Ponzano Monferrato.

Turijn_vakantiehuis-casa-annaCasa Anna is een voormalige boerderij, die in 2009 is verbouwd tot een luxe vakantiewoning. Vanuit het huis heb je een fantastisch uitzicht over de heuvels van de Monferrato-streek. Het huis ligt landelijk, maar niet geïsoleerd. Het kleinste stadje van Italië, Moncalvo, ligt op nog geen vijf autominuten afstand. In Moncalvo is in de herfst één van de beroemde truffelmarkten uit de zuidelijke Piemonte. Ook Asti en Casale Monferrato liggen in de directe omgeving.

Ponzano Monferrato is een ideale uitvalbasis voor daptrips naar bijvoorbeeld het Lago Magiore, Turijn, Genua en Milaan. Ook kan hier genoten worden van heerlijke wijnen als de Barbera en Barolo.

Ga voor meer informatie naar de website van Casa Anna

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Omaggio a Torino

Hommage aan Turijn in een serie prachtige foto's