turijn-poporta palatina turijnturijn-piazza-san-carlopiazza castello turijnturijn-piazza-bodoniturijn-piazza-san-carlo-winterpiazza san carlo turijnturijn-palazzo-madamaturijn-night

Winkelen in Borgo Po

Vanaf het Piazza Vittorio Veneto in Turijn zie je de Gran Madre di Dio aan de overkant van de Po al liggen. De straatjes rondom dit gebouw vormen een leuk winkelgebied.

Turijn_turijn-gran-madre-di-dio-2.jpgIn de straatjes rondom de Gran Madre di Dio tref je veel wijn- en delicatessenwinkels. Je vind er het bekende chocolademerk Peyrano. In de Via Monferrato zijn veel boetiekjes met kleding van jonge Europese ontwerpers.

Op nummer 5 in deze straat is Andrea Monti Pasticcere gevestigd. Naast de gebruikelijke chocolade en andere lekkernijen verkopen ze er ook taarten, koekjes en choclade zonder bloem, melkproducten en eieren. Kortom voor elke voedselintollerantie is er wel wat! Ook maken ze er zoetigheid met speciale meelsoorten, zoals kamut.

Op nummer 11 in de Via Monferrato kan je eten bij Gastronomia Roby & Roby. Slow Food heeft hen het predicaat 'Maestro del Gusto' toegekend.†

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Omaggio a Torino

Hommage aan Turijn in een serie prachtige foto's