turijn-poturijn-piazza-san-carlo-winterporta palatina turijnpiazza san carlo turijnturijn-piazza-bodoniturijn-piazza-san-carlopiazza castello turijnturijn-nightturijn-palazzo-madama

Quill - winkel voor mooie potloden en pennen

Quill is een kleine winkel in ÚÚn van de leuke winkelstraatjes van de wijk Quadrilatero Romano in Turijn. Klein in formaat, maar groots in zijn specialisatie: antieke, moderne en bijzondere vulpennen, pennen en potloden. Zelfs voor het kleinste cadeautje helpen de dames je alsof je hun grootste schat koopt en pakken het extra mooi in.

Turijn_quill_pennenQuill verkoopt prachtige vulpennen en mooie lederen accessoires. Hier kan je je antieke vulpen laten restaureren, maar je kan er ook een grappig potlood van het merk Faber-Castell met bijzondere gum of een eenvoudige en aparte, maar goed schrijvende ballpoint kopen.

De etalage is al een genot voor een ieder die van schrijfwaren houdt. Bij het kopen van een klein cadeau door ons, werd het toen wij vertelden dat het een cadeautje was, erg mooi ingepakt en daarmee een groots presentje.

Quill
Via Monte di PietÓ 17, Turijn

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Omaggio a Torino

Hommage aan Turijn in een serie prachtige foto's