turijn-poturijn-piazza-san-carlo-winterturijn-nightturijn-piazza-san-carloturijn-palazzo-madamapiazza san carlo turijnpiazza castello turijnturijn-piazza-bodoniporta palatina turijn

Hedendaagse tempel voor creativiteit - OGR

Een enorme ruimte uit het industriele tijdperk van Turijn is verbouwd tot een tempel voor grote concerten, tentoonstellingen van hedendaagse kunst, workshops en spektakels. Ook is er een sprookjesachtige omgeving voor jonge kinderen: Future Park van het Japanse TeamLab. Officine Grandi Riparazioni, oftewel OGR, is te vinden net ten zuiden van het historische centrum van Turijn.

De mensen van OGR zetten anderen graag op het verkeerde been. Steeds weer. Elk concert, elke tentoonstelling of manifestaties moet verrassen. Nooit mag het hetzelfde zijn. Een ambitieus programma waar de makers tot nu toe in slagen.

Future Park
Wat wel voor langere tijd aan OGR is verbonden, is Future Park van het Japanse TeamLab. Het is een magische wereld voor kinderen in de leeftijd van 3 tot circa 9 jaar. 'Ouderwetse' vormen van creativiteit worden verbonden aan hedendaagse technologieŽn.

Onder leiding van speciaal opgeleide begeleiders kunnen kinderen en hun ouders op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag een uur lang ervaren hoe oude en nieuwe technieken moeiteloos samenvloeien. Indrukwekkende digitale beelden maken het extra fascinerend. De kaartjes hiervoor zijn digitaal te bestellen.

Kijk voor meer informatie over de exposities en concerten op de website van OGR.†

Turijn_FutureLab_OGR2.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Omaggio a Torino

Hommage aan Turijn in een serie prachtige foto's