porta palatina turijnturijn-palazzo-madamaturijn-piazza-san-carlo-winterturijn-nightturijn-popiazza san carlo turijnturijn-piazza-bodonipiazza castello turijnturijn-piazza-san-carlo

Piemonte - ontdekken en beleven!

Deze reisgids begint met een algemene inleiding over Piemonte met aandacht voor overnachten, gastronomie, winkels en sport. Vervolgens worden na een hoofdstuk over Turijn en omgeving, vier streken behandeld: de westelijke Alpen, de Langhe en Monferrato, de Po-vlakte, het Lago Maggiore en het noorden.

Turijn_Boeken_Merian_Piemonte.jpgBij ieder hoofdstuk worden bezienswaardigheden besproken, hotels, gastronomie, cafés, winkels, uitgaansmogelijkheden en sportfaciliteiten. Na informatie en vervoer komen nog uitstapjes in de omgeving aan bod.

De reisgids besluit met drie wandelingen en uitstapjes in de omgeving, tips voor meer informatie over Piemonte, nuttige reisinformatie en een register.

De gids is vooral een naslag- en opzoekwerk, actueel, zeer uitvoerig en nuttig voor een eerste kennismaking met Piemonte voor een publiek met een ruimere beurs. Voorzien van kaarten en plattegronden, internetadressen en tips van de auteur.

Piemonte - ontdekken en beleven!
Timo Lutz
Zuid-Nederlandse Uitgeverij N.V., 2017
ISBN 9789044746389
€ 15,95

Bestel Merian Live Piemonte bij bol.com


Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Omaggio a Torino

Hommage aan Turijn in een serie prachtige foto's